Vacatures

Door de sterke groei van DABO BV zijn we continu op zoek naar goede zelfstandige medewerkers. Bekijk hier onze openstaande vacatures.

Wij zijn een middelgroot bedrijf en met spoed op zoek naar een administratief medewerker. Als administratief medewerker heb je vaak het eerste klantcontact en ben je het visitekaartje van ons bedrijf.

Wij zijn een middelgroot bedrijf en met spoed op zoek naar een uitvoerder. Als uitvoerder draag je zorg voor de begeleiding van de vakmannen en waarborg je de kwaliteit van de werkzaamheden.

Wij zijn een middelgroot bedrijf en met spoed op zoek naar een tegelzetter. Jij werkt zelfstandig en levert topkwaliteit? Een echte alleskunner! Dan zoeken wij jou!!

Wij zijn een middelgroot bedrijf en met spoed op zoek naar een stukadoor. Jij werkt zelfstandig en levert topkwaliteit? Een echte alleskunner! Dan zoeken wij jou!!

Wij zijn een middelgroot bedrijf en met spoed op zoek naar een Schilder/ spackspuiter. Jij werkt zelfstandig en levert topkwaliteit? Een echte alleskunner! Dan zoeken wij jou!!

DABO Stucadoorsbedrijf BV is aangesloten bij: