Beton Look

Op zoek naar een slijtvaste en watervaste afwerking met een persoonlijk tintje? Betonlook ook wel beton ciré genoemd, is oorspronkelijk afkomstig uit Frankrijk. De laatste jaren is de vraag naar betonlook in Nederland enorm gestegen. Door de slijtvaste, watervaste eigenschappen is betonlook voor vrijwel elke toepassing geschikt. Betonlook is bijna elke denkbare kleur te mengen., zo zorgt u ervoor dat de afwerking een persoonlijk tintje krijgt. Betonlook is in verschillende afwerkingen verkrijgbaar. Hieronder ziet u welke mogelijkheden er zijn.

Levigato

Levigato betonlook kenmerkt zich door een zwarte decoratieve korrel. Het heeft een eigentijdse moderne uitstraling en is geschikt voor gebruik binnenshuis.

Liscio

Liscio is een fijne traditionele betonlook dat zich kenmerkt door een gladde geschuurde afwerking.

Rustica

Rustica betonlook is een eigentijdse decoratieve pleister dat zich kenmerkt door een gladde afwerking en een karakteristieke structuur. Het heeft een traditionele betonlook uitstraling

Calce Struzzo

Calce Struzzo is een traditionele betonlook dat zich kenmerkt door een grovere betonlook structuur. Voor een gladder eindresultaat wordt het strucwerk nageschuurd.

Stucco Classico

Stucco Classico is een dunne, zeer gladde afwerklaag die uw muren laat lijken op echt marmer. Het is glad, schrob, kras- en slagvast en in bijna alle RAL-kleuren beschikbaar.

Betonlook is niet geschikt voor natte ruimtes die direct in aanraking komen met water (zoals in de douche). Voor intensieve/natte gebruiksruimtes waar een goede bescherming en afneembaarheid gewenst is kan de betonlook afgewerkt worden met een pasteuze wax of aqua beschermingslak.

DABO Stucadoorsbedrijf BV is aangesloten bij: