Onze Diensten

Hieronder ziet u een overzicht van al onze diensten, van traditioneel tot exclusief stukwerk en overige diensten.

Plesterwerk kenmerkt zich door strakke wanden en een nette frisse aanblik. Ideaal voor uw woonkamer of andere ruimtes.

Cementwerk is onmisbaar in elke badkamer, keuken of toilet om tot een goed eindresultaat te komen van uw verbouwing.

Bent u op zoek naar een warme en chique uitstraling voor een ruimte? Schuurwerk heeft deze uitstraling.

Wilt u een gezellige en warme sfeer creëren en hier jarenlang plezier van hebben? Dan is sierpleister wellicht iets voor u!

Bent u ook zo'n perfectionist? Met ons lijstwerk zijn uw muren perfect afgewerkt!

Wilt u eens iets anders? Dan is StonePlaster een mooie manier om uw gevel op te frissen en een volledig nieuw uiterlijk te geven.

Leemstuc is een afwerking die zijn oorsprong vindt in oude boerderijen, maar zich ook uiterst goed leent voor een modern interieur.

De laatste jaren is de vraag naar betonlook in Nederland enorm gestegen. Door de slijtvaste, watervaste eigenschappen is betonlook voor vrijwel elke toepassing geschikt. Wij werken met het merk Strikolith. Strikolith betonlook is in diverse stijlen beschikbaar.

Het is uitermate geschikt voor de afwerking in de badkamer, douche en keuken. Maar ook als eyecatcher in uw woonkamer of bedrijf.

Kleine metaaldeeltjes zorgen voor een subtiele lichtspeling en een sfeervolle uitstraling door een combinatie van glansafwerking en lichtreflectie.

Op zoek naar een exclusieve uitstraling van uw wanden, die subtiel en toch luxe oogt? Betonlook Cemcolori is een dunne, zeer gladde afwerklaag die uw muren laat lijken op echt marmer.

U kunt bij ons ook terecht voor allerhande fillerwerk.

Wilt u uw badkamer, toilet of keuken van tegelwerk voorzien dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden tegelwerk aan voor zowel wanden als vloeren.

Airless latex spuiten is een snelle manier om uw wanden en plafonds streeploos en zonder structuur te schilderen.

Deze relatief goedkope decoratieve plafond en wandafwerking wordt veelal gebruikt bij nieuwbouw en renovatiewerken.

Stucwerk buitenshuis bestaat ook tot de mogelijkheden om uw huis een nieuwe facelift te geven. Wij bieden schuurwerk, gepleisterde plint en spachtel aan.

Het wordt enerzijds gebruikt om een oud huis zonder spouwmuren beter te isoleren door het buitenshuis aanbrengen van isolatieplaten en een nieuwe stuclaag.

Problemen met vocht in huis? Vochtwering is het tegenhouden of reguleren van optrekkend vocht of andere lekkages in wanden of plafonds.

Voor onze werkzaamheden is het gebruik van bouwdrogers en/of steigers gewenst. Indien u hiervan gebruik...

DABO Stucadoorsbedrijf BV is aangesloten bij: